Zie foto's (3)
003_-_aef_montreal-quebec_c_michel_de_broin_-_342.jpg

Ailleurs en folie Quebec/Montreal

Weekendje weg ,  Ongebruikelijk ,  Festival ,  De must van Mons 2015 ,  Multidisciplinair in Mons
 • In Ailleurs en Folie/De Wereld op Bezoek nummer 6 ontdekt u het authentieke Quebec, waar natuur en cultuur elkaar verscheuren en met elkaar versmelten. Hier geen clichés, maar kunstenaars die geest en instinct verenigen in een programma dat leest als een esthetische, plastische en filosofische zoektocht naar enkele van de grootste vragen die ons allen aangaan.





  Commissariaat Jasmine Catudal.



  Met de hulp van OFFTA, Bureau International Jeunesse (BIJ), du conseil des arts et des...
  In Ailleurs en Folie/De Wereld op Bezoek nummer 6 ontdekt u het authentieke Quebec, waar natuur en cultuur elkaar verscheuren en met elkaar versmelten. Hier geen clichés, maar kunstenaars die geest en instinct verenigen in een programma dat leest als een esthetische, plastische en filosofische zoektocht naar enkele van de grootste vragen die ons allen aangaan.





  Commissariaat Jasmine Catudal.



  Met de hulp van OFFTA, Bureau International Jeunesse (BIJ), du conseil des arts et des lettres du Québec, les Offices jeunesse internationaux du Québec ( LOJIQ), culture et communications du Québec, de la Fédération Wallonie-Bruxelles.

  Met Frederick Gravel, Etienne Lepage, Dominique Pétrin, Sarah Berthiaume, le Bureau de l’APA, Aude Moreau, Catherine Gaudet, Avec pas d’casque, Samuel Pinard, Sophie Bélair-Clément, Olivia Boudreau, Jacynthe Carrier, Michel de Broin, Pascal Grandmaison, Frederic Lavoie, Dear Criminal, Anne-Marie Ouellet en Thomas Sinou.
 • Tarieven
 • Gratis
Plant