Rondleiding + degustatie + initiatie zythologie Boussu

Gastronomie in Boussu
© Steve Bernard
  • Beleving: Rondleiding + degustatie + initiatie zythologie

    Hij is gepassioneerd door bier, van het veld tot in het flesje. Zij door gastronomie, van het product tot op het bord. Samen hebben Antoine en Catherine van de oude familieboerderij in Boussu een plekje gemaakt in het teken van de kunst van het brouwen. Wat kunt u er vinden:
    De microbrouwerij waar oprechte seizoensbieren zonder kunstmatige smaakstoffen worden gebrouwen. Voor sommige soorten bier, zoals de blonde bieren, komen de granen rechtstreeks van de boerderij van de ouders van Antoine die de kost verdienen als graanboeren. Na reservering hebt u de kans om samen met familie of vrienden te ontdekken hoe deze bieren gebrouwen worden.
    De degustatieruimte voor workshops zythologie: zythologie is voor bier wat oenologie is voor wijn, de kunst om bier te proeven en af te stemmen op een gerecht..
    De kelder met ambachtelijke bieren die, naast de huisbieren, ook een reeks bieren van bevriende brouwerijen herbergt.
    Wilt u kennismaken met alle facetten van bier? Aarzel dan niet en breng ons een bezoekje!
  • Capaciteiten
    • 40 Persoon
  • Gesproken talen
    • Engels
    • Frans
  • Kwaliteitsaanduiding
Diensten
  • Toegankelijkheid
    • Beperkte mobiliteit
  • Voorzieningen
    • Parkeerplaats
    • Parkeerplaats bussen
  • Tarieven
  • Groepstarief
    Vanaf 13 €
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar
Beoordeling toevoegen

Schrijf uw beoordeling over Rondleiding + Degustatie + Initiatie Zythologie Boussu :

  • Verschrikkelijk
  • Slecht
  • Gemiddelde
  • Goed
  • Uitstekend
Er zijn nog geen reacties op Rondleiding + Degustatie + Initiatie Zythologie Boussu, schrijf als eerste een verlaten !