Deelname aan een workshop rond het maken van pralines en gebakjes.

Gastronomie in Saint-Ghislain

  • Beleving: Deelname aan een workshop rond het maken van pralines en gebakjes.

    Marcel Leroy heeft al meer dan 45 jaar professionele ervaring als patissier/chocolatier en geeft vandaag privélessen (zes personen maximum) die uw kennis verruimen, van de basiskennis tot de kneepjes van het patisserievak, van kleine chocoladeversieringen tot feestelijke pralines en chocoladefiguurtjes.
    Droomt u ervan om uw eigen eclairs, bavarois en andere gebakjes te maken?
    Wilt u graag pralines of zelfs chocoladefiguurtjes leren maken?
    Desserten doen u watertanden en u wilt de technieken en trucjes onder de knie krijgen?
    Schrijf u dan in voor de persoonlijke lessen patisserie/chocolaterie van Marcel Leroy. Uniek in België!

    Alle dagen toegankelijk na voorafgaande reservering (minimum 10 dagen op voorhand)
  • Capaciteiten
    • Personen :  6 Persoon
  • Gesproken talen
    • Frans
  • Kwaliteitsaanduiding
  • Tarieven
  • Groepstarief
    Vanaf 10 €
Beoordeling toevoegen
Schrijf uw beoordeling over Deelname Aan Een Workshop Rond Het Maken Van Pralines En Gebakjes. :
  • Verschrikkelijk
  • Slecht
  • Gemiddelde
  • Goed
  • Uitstekend
Er zijn nog geen reacties op Deelname Aan Een Workshop Rond Het Maken Van Pralines En Gebakjes., schrijf als eerste een verlaten !