Radioscopie by Michèle Noiret

Mons 2015 ,  Dans ,  Digitaal ,  Theater in Mons

01-SL2014033G-0098-(1).jpg
11-sl2014033g-0082.jpg
03-sl2014033g-0156.jpg
05-sl2014033g-0173.jpg
 • Al meer dan 20 jaar doorbreekt het internationale VIA-festival in Mons en Maubeuge artistieke en geografische grenzen.

  Een unieke plek in Europa, waar levende kunsten en nieuwe technologieën elkaar kruisen. Een ontmoetingsplaats voor internationale artiesten, professionals en een grensoverschrijdend publiek.

  In 2015 staat het festival in het teken van de Nieuwe Film… De 7e kunst sluipt overal binnen, in alle genres en alle vormen. Als inspiratiebron, nieuw projectievlak en interdisciplinaire vorm opent het nieuwe dimensies die scheppers van podiumkunst steeds vaker in hun creatieve proces opnemen. Met die trend in gedachten biedt de editie 2015 van VIA twee keer zoveel voorstellingen als gewoonlijk, waaronder Children of Nowhere, het tweede deel van Ghost Road, de theatrale roadmovie van Fabrice Murgia.

  Twee wereldpremières onderzoeken de Waalse identiteit: de gedanste thriller van Michèle Noiret en de slam/mapping-creatie van Jean-Michel Van den Eeyden, een buitengewoon bioscoopbezoek voor het hele gezin. Naar aanleiding van de Europese Culturele Hoofdstad gaat het Festival ook nieuwe uitdagingenaan. Het Café Europa van Mons 2015 onderzoekt de manieren waarop ideeën worden overgebracht, gedeeld en geleerd, en combineert menselijke en virtuele uitwisseling. Gevestigd in het hart van een vernieuwd en uitgebreid Mundaneum, opent zich een echte ervaring van pure verbondenheid naar aanleiding van het Via-festival Voorstellingen, tentoonstellingen, theater, dans, participatie, digitaal, workshops, film en een jong publiek…

  Radioscopie - Par Michèle Noiret

  Choreografe Michèle Noiret nodigde voor Radioscopie de Belgische auteur Conrad Detrez uit om de identiteit van de Franstalgie Belg te beschrijven. Het resultaat van hun samenwerking is een choreografische fictie, een thriller, rond de zeer open vraag naar identiteit. Een paralle wereld tussen theater, dans en film
 • Tarieven
 • Basistarief - Volwassene volledige prijs
  11 €
Beoordeling toevoegen
Schrijf uw beoordeling over Radioscopie By Michèle Noiret :
 • Verschrikkelijk
 • Slecht
 • Gemiddelde
 • Goed
 • Uitstekend
Er zijn nog geen reacties op Radioscopie By Michèle Noiret, schrijf als eerste een verlaten !